SISTEMELE DE INTERFONIE SI VIDEOINTERFONIE

Videointerfoanele reprezintă un sistem de control acces cu o rată mare de eficiență. Asigură calitate și control al celor care pătrund în anumite încinte. Se bazează pe cartele de acces și pe convorbire, de tip videocall către zona de interior, de unde se și poate acționa accesul.

Această opțiune este una mai avansată decât clasicele interfoane. La ora actuală, mai toate scările de bloc sunt dotate cu aceste sisteme simple, pe bază de cartela pentru acces. După caz, calitatea sistemului poate asigura cel puțin minimul de siguranță; dar știm cu toții că nu este de ajuns și că în zilele noastre mai bine ar fi să ne luăm toate măsurile pentru a preveni intențiile rele și pagubele. Mai cu seamă când este vorba de locuințe impunătoare sau de clădiri ce atrag atenția.

Oferta noastră

După cum bine știți, AVP Security se ocupă și cu instalarea de interfoane și videointerfoane. Suntem alături de cei interesați pentru ca dorința instalării unor astfel de sisteme să fie un plan rapid dus la îndeplinire. Produsele oferite în acest scop sunt de marcă HIKVISION, COMMAX sau GENWAY și sunt destinate atât spațiilor comerciale, industriale, cât și celor private.

Videointerfonul câștigă teren din ce în ce mai mult. Dacă este de ales între un interfon clasic și cel video, desigur că un sistem mai complex precum a doua variantă va fi de preferat. Acestea permit și o discuție între părți, caz în care sunt scutite drumuri și un trafic inutil într-o zonă. Se pot vedea în timp real cine sunt persoanele ce pătrund în clădire, se poate controla în mod strict cine intră în zona securizată.

Blocarea și deblocarea intrărilor poate fi un aspect controlat după bunul plac. Utilizatorul alege în ce intervale de timp să se bazeze pe astfel de sisteme sau când să lase intrarea liberă. Sistemul nu este unul ce impune disconfort sau un design ce iese în evidență, ba chiar este compact și avantajos. Instalarea va avea loc în spații bine gândite, pe baza unui plan, însă după caz se va permite orice loc exploatat căci nu se impun probleme.

Videointerfoanele noastre

Vă asigurăm un înalt nivel calitativ când vine vorba de colaborare. Considerăm că chiar capitolul ce ține de securitate și siguranță este unul de mare importanță și chiar delicat, pentru că nu veți ști în cine să vă încredeți. Suntem alături de dumneavoastră în a monta, în primul rând, ceea ce vă poate ajuta să țineți la distanță persoane rău intenționate.

Videointerfoanele pe care le propunem la instalare au un unghi larg pentru a oferi o calitate a imaginii, dar și pentru a detalia de asemenea și ce se află în jur. Pot fi folosite la fel de bine și cu aceeași acuratețe și pe timp de noapte. Indiferent de momentul din zi și de puterea luminii naturale sau artificiale din zonă, sistemul dispune de leduri și senzori ce vor lumina și vor aduce un grad bun de vizibilitate a celor care vă bat la ușă și cer acces. Se includ încuietori electrice și deblocare din interior.

Acestea fiind spuse, videointerfonul în mod deosebit ca și sistem de intercomunicare, dar și de securitate prezintă un complex de avantaje pe care vi le aducem la cunoștință la rândul nostru. Ne dorim clienți fericiți și multumiți de alegere, de aceea vă așteptăm să discutăm și să vă consiliem la nevoie pentru a decide ce este mai indicat cazului dumneavoastră.

În cadrul paginii noastre vă detaliem și aspectele tehnice ale acestor sisteme.

Alte articole

Siguranța Ta - Obiectivul Nostru

AVP Security furnizează servicii și produse profesionale de securitate. Vă punem la dispoziție mentenanță și service pentru echipamentele instalate.