Videointerfoanele reprezinta un sistem de control acces cu o rata mare de eficienta. Asigura calitate si control al celor care patrund in anumite incinte. Se bazeaza pe cartele de acces si pe convorbire, de tip videocall catre zona de interior, de unde se si poate actiona accesul.

Aceasta optiune este una mai avansata decat clasicele interfoane. La ora actuala mai toate scarile de bloc sunt dotate cu aceste sisteme simple, pe baza de cartela pentru acces. Dupa caz, calitatea sistemului poate asigura cel putin minimul de siguranta; dar stim cu totii ca nu este de ajuns si ca in zilele noastre mai bine ar fi sa ne luam toate masurile pentru a preveni intentiile rele si pagubele. Mai cu seama cand este vorba de locuinte impunatoare sau de cladiri ce atrag si au un risc mai mare de atractie pentru infractori este de dorit ca un videointerfon sa fie instalat.

interfon acces poarta

Oferta noastra

Dupa cum bine stiti, AVP Security se ocupa si cu instalarea de interfoane si videointerfoane. Suntem alaturi de cei interesati pentru ca dorinta instalarii unor astfel de sisteme sa fie un plan rapid dus la indeplinire. Produsele oferite in acest scop sunt de marca HIKVISION, COMMAX sau GENWAY si sunt destinate atat spatiilor comerciale, industriale, cat si celor private.

Videointerfonul castiga teren din ce in ce mai mult. Daca este de ales intre un interfon clasic si cel video, desigur ca un sistem mai complex precum a doua varianta va fi de preferat. Acestea permit si o discutie intre parti, caz in care sunt scutite drumuri si un trafic inutil intr-o zona. Se pot vedea in timp real cine sunt persoanele ce patrund in cladire, se poate controla in mod strict cine intra in zona securizata.

Blocarea si deblocarea intrarilor poate fi un aspect controlat dupa bunul plac. Utilizatorul alege in ce intervale de timp sa se bazeze pe astfel de sisteme sau cand sa lase intrarea libera. Sistemul nu este unul ce impune disconfort sau un design ce iese in evidenta, ba chiar este compact si avantajos. Instalarea va avea loc in spatii bine gandite, pe baza unui plan, insa dupa caz se va permite orice loc exploatat caci nu se impun probleme.

Videointerfoanele nostre

Va asiguram un inalt nivel calitativ cand vine vorba de colaborare. Consideram ca insusi capitolul ce tine de securitate si siguranta este unul de mare importanta si chiar delicat, pentru ca nu veti sti in cine sa va incredeti. Suntem alaturi de dumneavoastra in a monta in primul rand ceea ce va poate ajuta sa tineti la distanta persoane rau intentionate.

Videointerfoanele pe care le propunem la instalare au un unghi larg pentru a oferi o calitate a imaginii, insa pentru a detalia de asemenea si ce se afla in jur. Pot fi folosite la fel de bine si cu aceeasi acuratete si pe timp de noapte. Indiferent de momentul din zi si de puterea luminii naturale sau artificiale din zona, sistemul dispune de leduri si sezori ce vor lumina si vor aduce un grad bun de vizibilitatea a celor care va bat la usa si cer acces. Se includ incuietori electrice si deblocare din interior.

Acestea fiind spuse, videointerfonul in mod deosebit ca si sistem de intercomunicatie, dar si de securitate prezinta un complex de avantaje pe care vi le aducem la cunostinta la randul nostru. Ne dorim clienti fericiti si multumiti de alegere, de aceea va asteptam sa discutam si sa va consiliem la nevoie pentru a decide ce este mai indicat cazului dumneavoastra.

In cadrul paginii noastre va detaliem si aspectele tehnice ale acestor sisteme.