Instalari sisteme securitate

Sisteme de securitate (interfoane si videointerfoane)

Sisteme antiefractie

Sisteme de supraveghere si monitorizare

Oferim servicii de proiectare, instalare, dar si mentenanta sisteme de securitate

Cautam in mod constant sa identificam solutii si concepte cat mai moderne in ceea ce priveste securitatea. Adesea, acestea implica sisteme tehnice si tehnologii ale caror proiecte trebuie atent gandite pentru a se plia pe exigentele clientilor nostri si pentru a le oferi ceea ce isi doresc: protectia a ceea ce este important pentru acestia. Cu AvpSecurity si serviciile de instalari sisteme securitate oricine poate sta fara griji, avand in vedere ca tehnologii de ultima generatie, sisteme de supraveghere si sisteme de securitate moderne lucreaza eficient pentru a oferi siguranta.

Echipa noastra de profesionisti poate sa realizeze lucrari de proiectare, executie si instalare de sisteme de securitate, indiferent de nivelul de complexitate al acestora. Fiecare lucrare este realizata cu respectarea standardelor calitative, avand bineinteles in vedere si ideea ca afacerea, biroul sau locuinta sa fie mereu protejate corespunzator.

Utilizam echipamente moderne, care indeplinesc standardele de calitate din domeniu, fie ca vorbim despre sisteme de supraveghere, fie ca ne referim la sisteme de securitate complexe, cu numeroase facilitati si elemente componente.

Suna-ne
Contact